Take Off Ten Sing holder sommerkonsert! | Åsgårdstrand Take Off Ten Sing holder sommerkonsert! – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

Take Off Ten Sing holder sommerkonsert!

Dette skal feires fem dager til ende med et rikholdige jubileumsprogram som favner alle aldre.

Vel møtt til fine opplevelser i kirken!

  • TORSDAG 23. mai kl. 20.00: Sommerkonsert med Borre Vocale inne i kirken. De 16 sangerne vil under sin dirigent Eli Rudland Næss formidle sommerstemning med et repertoar som spenner fra vakre toner av Gabriel Fauré og John Rutter til viser av Taube og Bellman. Koret stiller med egne sangsolister, og Runi Wold – Kristiansen er med på harpe. Nils Magnus Hovland er kveldens konferansier. Inngang kr. 200, kontanter eller vipps.
  • FREDAG 24. mai kl. 17.00 – 19.00 blir det familiearrangement i Åsgårdstrand kirke og kultursenter med middag, sosialt samvær og aktiviteter for barna.
  • LØRDAG 25. mai kl 17:00: «Munch og fullmånen» med Adelita Maria Haukelidsæter og Anne-Beate Bakker Wålengen i Åsgårdstrand kirke og kultursenter. Gjennom fortelling, sang og resitering av Edvard Munchs egne tekster samtidig med bildefremvisning på powerpoint, formidler Adelita om hans liv og kunstnerskap. Anne-Beate har funnet frem musikkstykker fra ulike sjangre som løfter frem og forsterker stemninger og følelser i fortellingen. Inngang kr. 200, kontanter eller vipps.
  • SØNDAG 26. mai kl. 11:00 Festgudstjeneste i kirken. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe i Åsgårdstrand kirke og kultursenter med muligheter for å si noen ord og komme med en hilsen til menigheten.
  • MANDAG 27. MAI kl. 19.30Take Off Ten Sing holder sommerkonsert i kirkerommet. De drøyt 10 unge sangerne i et aldersspenn fra fjorten til nitten har sammen med sine ledere Rune og Anne Karoline Ulset Furberg  satt sammen et uhøytidelig program med sang, band og dramasekvenser, og de byr på glad sommerstemning. Kollekt ved utgangen.