Jon Jon Berg Eriksen kvartett // ÅSGÅRDSTRAND KIRKE | Åsgårdstrand Jon Jon Berg Eriksen kvartett // ÅSGÅRDSTRAND KIRKE – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

25. juni, 2024 av Lisbeth

Jon Jon Berg Eriksen kvartett // ÅSGÅRDSTRAND KIRKE

Dato og tid: onsdag 26. juni 2024, kl. 20:00
Pris: NOK 299,00
Type: Konsert med sangkvartett/Poulenc/Mendelssohn/barbershop

Gjør deg klar for en kveld med en uforglemmelig musikkopplevelse i Åsgårdstrand kirke! Jon Berg Eriksen kvartett er en proff sangkvartett med sangere fra Griegakademiet i Bergen, Norges musikkhøgskole og Universitetet i Agder. Jon Berg Eriksen har de siste årene ledet både mannskvartetten Tre Skjeggete Menn og Ensemble Rex som vant 1.pris under NM for kor 2023. Her blir det å høre en fantastisk blanding av musikk – noen favoritter fra barbershop-verden, kjente amerikanske melodier, vakker musikk av Poulenc og norske mannskorsanger i strålende harmoni.

Bli med oss den 26. juni kl. 20:00 for en konsertopplevelse utenom det vanlige. Kjøp billettene dine i dag eller i døra og bli med på en musikkfest i sjøbyen Åsgårdstrand med Jon Berg Eriksen kvartett. Dette blir en kveld du vil huske lenge! Tenorer: Henrik Sam Eyde & Jon Berg Eriksen Basser: Filip Berg Eriksen og Alexander Sandved

Det er stengt for kommentarer.