Torvet – Even Gran | Åsgårdstrand Torvet – Even Gran – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

11. februar, 2022 av Lisbeth

Torvet – Even Gran

Sett av onsdag 16. februar kl. 19:00

Link til billetter finner du her

Velkommen til bokbad!  Gjest i februar er forfatter Even Gran som for noen år siden tilbrakte et år i USA. Resultatet av oppholdet ble boken One Nation – UNDER GOD!  

Stikkordene er USA, religion, politikk og grunnlov. Noen vil si at USA litt etter litt har utviklet seg i motsatt retning av det stadig mindre religiøse Europa. Even Gran har i boken derfor fulgt det man kanskje kan kalle den sekulære bevegelsen, en broket samling av ateister, livssynshumanister, skeptikere og fritenkere. Vi møter han til samtale, og vil vite om hans erfaringer opp mot det vi ser av USA i dag. Vi kan lese om steile fronter i et dypt splittet USA. Er vi vitne til en oppseiling av en mulig religionsutløst borgerkrig?

Det blir en spennende samtale på scenen, et musikalsk innslag – og den gode stemningen som det alltid blir på hos oss på kulturhuset. Sett av en drøy times tid på en onsdag- og vi lover at du går hjem igjen med litt lavere skuldre, og en god opplevende rikere.  

Det er stengt for kommentarer.