Torvet – åpning av utstilling | Åsgårdstrand Torvet – åpning av utstilling – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

7. oktober, 2021 av Lisbeth

Torvet – åpning av utstilling

Fredag 8. oktober kl. 18

Kristin Vestgård, f. 1976 er en norsk billedkunstner fra Horten som tok sin kunstneriske utdanning i en av Englands mange anerkjente kunstskoler, nemlig Falmouth College.

Avgangsutstillingen i 2000 skulle sette punktum for hennes opphold i England. Utstillingen ble imidlertid en stor suksess der alle bildene ble solgt og galleriene i Cornwall og London meldte sin interesse. Dette resulterte i at Kristin Vestgård kunne male på heltid og leve av sine malerier. Som fast utstiller i Badcocks Gallery og Campden Gallery gikk det 7 år før hun bestemte seg til tross å flytte hjem til Norge. Hennes første utstilling i Norge fant sted i Gulden Kunstverks nye galleri i 2008, en utstilling som bekreftet at Kristin Vestgård hadde et originalt og meget personlig uttrykk som traff mange mennesker og formidlet et sterkt budskap. Drømmeaktige, hemmelighetsfulle bilder med kvinner i hovedrollen. Kristi n sier det slik: ”Jeg maler ut min indre verden med alle syn, følelser tanker, mennesker, atmosfærer og historie som renner gjennom meg, som en dagbok uten ord. Mine malerier inneholder mange hemmeligheter og det liker jeg. Mine malerier er stemmen til min egen stillhet.”

Kristin er nå en kunstner med solid feste i to land, en kunstner som sier mye om det usagte.

Det er stengt for kommentarer.