Kulturhuset Torvet – | Åsgårdstrand Kulturhuset Torvet – – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

1. oktober, 2021 av Lisbeth

Kulturhuset Torvet –

Minory Majority kommer endelig tilbake til Kulturhuset Torvet i Åsgårdstrand, med konsert:

Lørdag 6. november klokken 18:30.

Minor Majority debuterte med plata Walking Home From Nicole’s i 2001 og feirer tjue år som plateartister til neste år. Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back To Me», «(In That) Premature Way», «She Gave Me Away» og «Supergirl» var bandet med på å definere det første musikalske tiåret av totusentallet her hjemme. Bandet fikk også et solid fotfeste i Europa, spesielt i Frankrike og Tyskland, med albumene Up For You & I (2004) og Reasons To Hang Around (2006). For sistnevnte vant de også Spellemannsprisen i klassen for «beste popgruppe» i 2006.I løpet av karrieren har Minor Majority spilt mer enn 700 konserter og i 2019 ga bandet ut sin syvende plate Napkin Poetry til gode kritikker både her hjemme og i Europa.Som trio består Minor Majority av Pål Angelskår, Henrik Widerøe og Roar Nilsen.

Dørene åpnes klokken 17:30.
Alle rettigheter, deilig stemning.

Det er stengt for kommentarer.