Statister… | Åsgårdstrand Statister… – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

18. juni, 2021 av Lisbeth

Statister…

Hei Åsgårdstrand!
Fra og med onsdag i neste uke 23/6, kommer vi en gjeng fra Seefood TV til Åsgårdstrand for å spille inn til en ny Kongsvik-serie! Vi skal være i Åsgårdstrand frem til 2. juli, med unntak av helg. Vi gleder oss masse til å spille inn i idylliske Åsgårdstrand – og håper dere har lyst til å være med oss på moroa! I løpet av disse dagene skal vi spille inn på pub, på stranda og på Unike Grand Hotell.

Jeg vil trenge statister i alle aldre! Jeg oppfordrer kohorter til å søke (familier og vennegjenger), og jeg oppfordrer voksne til å søke (gjerne sammen med barna). Utenom at jeg trenger folk til å være restaurantgjester, pubgjester og litt sånn type statisteri, trenger jeg også noen litt mer spesifikke roller:

  • 2 Runde damer med mye selvironi! (Alder er irrelevant)
  • Mann (45-50) til en smårolle med flere opptaksdager og litt replikker. Mannen skal være litt sliten. En fyr som er vant til å lukke øra!
  • To gutter mellom 9-12 år (gjerne brødre) med melaninrikt utseende (flere opptaksdager – de blir sønnene til birolleparet vårt)

Dersom du/dere er interessert i å være med som statist hos oss, kan du sende meg en e-post på sara@keepcasting med emne «ÅSGÅRDSTRAND». I mailen må du inkludere:

  • Navn og bilde av deg selv og eventuelle andre i kohort
  • Telefonnummer
  • Spesifiser om du søker på en av de spesifikke rollene

Jeg gleder meg utrolig mye til å høre fra dere!

Det er stengt for kommentarer.