Fiberutbygging i Åsgårdstrand | Åsgårdstrand Fiberutbygging i Åsgårdstrand – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

2. desember, 2020 av Lisbeth

Fiberutbygging i Åsgårdstrand

Hei.

Vi er 2 prosjektleder for fiberutbygginga i nedre del av Åsgårdstrand for Telenor.Vi jobber i et firma som heter NETELRobert Pettersen. Robert.pettersen@netel.noTor Egil Gimnes. TEG@netel.no.

Vi startet veldig raskt etter at det ble enighet mellom Telenor og Kommunen om hvordan dette skulle bygges. Vi prøver å presse på nå før jul med å få gravd en del gater. Det vil bli en god del anleggstrafikk og støy rundt oss og håper på forståelse for dette.Vi kommer til å legge ut en del info på denne siden slik at vi kan varsle dere og samtidig komme i kontakt med de ønsker og spørsmål dere har til utbyggingen.Vi driver med å grave i Kayes gate, Dahls vei og Johan Wesmanns vei.Vi legger ut skriv i postkassene etter hvert som vi starter i nye gater.I dag har vi gått runden med Kommunen og starter veldig snart i Flarenveien, Riddervolds vei(fra 3 til 17) og Bakkeåsen (fra 4 partall og 11 oddetall).Vi har en del private veistubber innenfor dette området som vi ikke har fått pratet med grunneiere ennå) Vi jobber med å komme i kontakt med disse i denne uken.Prøver også å laste opp bilde av området og brevet vi legger ut i postkassen i morn i disse gatene.

Det er bare å sende mail til mæ så skal jeg prøve å få svart opp på kveldstid.

Mvh Robert Pettersen. NETEL AS

Legg igjen en kommentar