Avlyst – Pub’n – konsert med Friksjon + MarOder – fredag 20/11 | Åsgårdstrand Avlyst – Pub’n – konsert med Friksjon + MarOder – fredag 20/11 – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

6. oktober, 2020 av Lisbeth

Avlyst – Pub’n – konsert med Friksjon + MarOder – fredag 20/11

Fredag 20. november kl. 20:00 –
 
MarOder er en psykedelisk slowrocktrio med melankolske og underfundige norske tekster. Bandet har siden starten i 2011 gitt ut 4 album. Deres siste album «Skjør anledning» kom høsten 2019. Frontmann i marOder, Aslag Guttormsgaard, er en av nøkkelmedlemmene i Duplex Records og har i godt over 20 år begeistret norske og utenlandske konsert og festivalscener med en lang rekke originale og fengende bandprosjekter. Vi nevner i fleng hvitevarebandet Hurra Torpedo, Black Debbath, L.Y.D, Reidar Roses Orkester, Aasen, Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow m.m. marOder er et av de siste skuddene på Duplex-stammen og med seg i bandet har Aslag sine to gode venner og
veteraner fra norsk musikkliv, Gunnar Berg-Nielsen og Atle Hassel! (Saluki, Gartnerlosjen, Boy, Tramteateret, Penthouse Playboys mm.)
——————————
Friksjon er Torstein Eriksen sitt musikalske tilholdssted for musikk utenfor rammene av Norsk Råkk og Freedumb, og oppsamlede tråder fra tidligere prosjekter som aldri ble. Musikalsk milevis fra tidligere meritter, og kan defineres som alternativ poprock. Tekstene er fra et direkte, personlig og dønn ærlig perspektiv.
 
Besetning:
Torstein Eriksen – vokal
Mads Jørstad Paulsen – gitar
Mikael Jensen – gitar
Håvard Eidsaunet – bass
Tor-Arne Dunderholen –
 
Friksjon og MarOder

Legg igjen en kommentar