Torvet – “3 verdiløse menn” | Åsgårdstrand Torvet – “3 verdiløse menn” – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

27. januar, 2020 av Lisbeth

Torvet – “3 verdiløse menn”

Konserten med «3 verdiløse menn» fredag 14. februar er utsolgt, så vi arrangerer EKSTRAKONSERT lørdag 15. februar kl 21:00.

3 verdiløse menn spiller Jokke og Valentinerne’s uødelige låter, og har spilt for fulle hus på festivaler og konsertlokaler. Nå sparker de i gang sesongåpning på Torvet i Åsgårdstrand – med en konsertaften som gir deg vårstemning og lykke i hele kroppen.
Lydbildet til bandet er halvakustisk, med fete trommer, kassegitar og bass – slik som Jokke og Valentinerne gjorde det på de første platene sine. Det blir garantert allsang og høy musikk – med et band som spiller en knallbra samling av Jokkes låter.

Kjøp billetter på TicketCo eller send sms til 90567328 for å reservere billett og betale via Vipps.

Dørene åpnes fra kl 18 – bar – alle rettigheter

jokke

Legg igjen en kommentar