Humlefest i Smalgangen | Åsgårdstrand Humlefest i Smalgangen – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

26. april, 2019 av Lisbeth

Humlefest i Smalgangen

Ta med familien, store og små, og bli med på HUMLEFEST!

Sted: Galleri Smalgangen, Åsgårdstrand
Når: lørdag 27. april kl 11.00-15.00.

Det er omtrent 15 år siden Anne Kristine Mjelva for første gang lagde kopper med turkis farge og dekor av store lubne humler. Nå har produksjonen av HUMLEsus gått i arv til datteren Ingrid Kristine Lund, ingridk keramikk. Vi markerer overgangen med en real HUMLEFEST! 10% av dagens omsetning av HUMLEsus sender vi rett til humlene (naturvernforbundets arbeid for humler). Hvis du vil lese mer om denne produktserien kan du se her: Blogg, Arvegods fra en pottemaker.

Vi inviterer til bakgårdsfest der vi rigger til for såverksted med humlevennlige blomsterfrø, bygging av humlehotell og salg av HUMLEsus. Vi surrer rundt denne lørdagen, med saft, kaffe og te, mens vi gjør det bedre å være humle i våre omgivelser. Se gjerne arrangementet på Facebook: HUMLEsus og HUMLEfest.

I forkant av festen sanker vi, med hjelp av engasjerte venner, inn materialer som trengs til et luksus-humlehotell, og vi snekrer sammen “rammene”. Vi får tilsendt humlevennlige frø fra naturvernforbundet, og vi samler melkekartonger og andre egnede kartonger til å så i. Du trenger bare å møte opp, bygge, og så frø for humlene i ditt nabolag.

Det vil koste 50 kr per humlehotell for å dekke utgifter knyttet til arrangementet.

Ps. Det blir også et 2. sorterings-salg, så det blir mulig å sikre noen rimeligere skatter med skjønnhetsfeil.

humle

 

Legg igjen en kommentar