27/10 – Lørdag på Torvet: Thomas og Tvilerne | Åsgårdstrand 27/10 – Lørdag på Torvet: Thomas og Tvilerne – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

22. oktober, 2018 av Lisbeth

27/10 – Lørdag på Torvet: Thomas og Tvilerne

Velkommen til ny «Lørdag på Torvet» – denne gang med duoen Thomas og Tvilerne. 

Lørdag 27. oktober kl. 16:00 – 18:00 (dørene åpner kl. 15:00).

 
Du sikrer deg billett til dette arrangementet ved å sende navn og antall billetter til telefon 90567328. Billettpris er 150 kroner. 

Thomas og Tvilerne er et musikalsk samarbeid rundt viser skrevet av Thomas Marthon Engevold, som omfatter både produksjon og konsertvirksomhet. 

Denne ettermiddagen møter du Engevold selv (Vokal, gitar), samt musikeren Arnstein Arnesen (Gitar, vokal, tverrfløyte mm.).

Thomas Marthon Engevold er opprinnelig fra Lørenskog, men har lang fartstid som musiker og vokalist i ulike prosjekter både på øst,- og vestlandet, bl.a som gitarist og banjoist i americana/bluegrass-bandet Tabita & The Joygrass Reunion. Musiker og gitarist Arnstein Arnesen har bakgrunn som fløytist og står bak indie-prosjektet Jutestrand. Thomas & Tvilerne har base i Åsgårdstrand i Vestfold hvor de begge er bosatt.

I løpet av januar 2017 lanserte Thomas & Tvilerne sine første 3 singler på digitale flater, dette som en forsmak på debutalbumet Milestein. Albumet er produsert og arrangert av musikeren og produsenten Øystein Fosshagen (kjent fra bl. a “Meget i Sløyd”), og kom i slutten av september 2017. Visesamlingen ble godt mottatt og både “Åsgårdstrand – Livets dans”, og tittelsporet “Milestein” fikk rotasjon hos NRK P1 Vestfold. I tillegg fikk sistnevnte B-listing hos Ordentlig radio.
T&T har gjennomført en rekke intimkonserter de siste årene, og sammen har duo-formatet utviklet et nært og direkte musikalsk uttrykk med fokus på historie og formidling av tekst,- ofte med musikalske gjester. 

Etter lanseringen av Milestein, startet arbeidet med viser til visesamlingen “Angelina & Fillefrans”. En kort beskrivelse av dette konseptet er at det blir en samling visetekster/ historier/ tablåer som forteller historiene til menneskene som frekventerer det fiktive vanningshullet “Heaven Pub”. 
Her blir vi naturligvis bedre kjent med Angelina og Fillefrans – men også personligheter som Elvira og “Obersten” m. flere.

🖤 Velkommen ønskes fra Ole Christian & Sølvi

Thomas&Tvilerne

Legg igjen en kommentar