Historien om Aasgaard Gilde… | Åsgårdstrand Historien om Aasgaard Gilde… – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

24. september, 2018 av Lisbeth

Historien om Aasgaard Gilde…

I kveld kl. 19:00 tar Terje Simonsen seg en tur til Torvet (tidligere Åsgårdstrand Kafe) for å fortelle om hvordan det hele startet med Aasgaard Gilde.

Dette har “Torvet” å fortelle før Terje kommer:

Vi liker godt mennesker som er engasjerte. Brenner for noe. Vil noe!
Terje Simonsen er en sånn fyr. Vi har blitt kjent med han i Åsgårdstrand. Han har fortalt oss om strandboblene, akevitten og ølet. Han og de andre i Aasgaard Gilde ønsker å skape noe bra i Åsgårdstrand. De er en hel gjeng med mennesker som vil bidra. Og overskudd de får går til noe Åsgårdstrand trenger, men ikke har ifra før. I morgen, mandag 24. september klokken 19 er det åpent hus på Torvet. Vi skal få høre historien bak dette engasjementet, og veien til deilig drikke. Vi gleder oss, og håper du også kommer på besøk….og ja, alle produktene er tilgjengelige i baren.

Hilsen fra Ole Christian & Sølvi

Velkommen!

aasgard gile

Legg igjen en kommentar