Villa Alvetre – | Åsgårdstrand Villa Alvetre – – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

10. april, 2018 av Lisbeth

Villa Alvetre –

Hei alle Villavenner!!

Våren er her og det er tid for forandringer…🌱🌷🌱
Mye kan ha skjedd i løpet av en lang vinter… og man kan ofte bli overrasket over hva som har utviklet seg i den stille årstiden. Hos oss har det uventede skjedd at vi har fått oss nye lokaler… 
🌷VI FLYTTER!!🌷

Fra 1. mai overtar vi flotte lokaler i Øvre Langgt 63 i Tønsberg

Etter 10 flotte år i banken i Åsgårdstrand velger vi å satse på nytt, og utvikle driften videre i den koselige lille gaten ved torvet i Tønsberg. Vi hadde i utgangspunktet ingen tanker om å flytte oss fra de vakre lokalene vi hadde… men siste tiden, med alle nedleggelser av næring i Åsgårdstrand, har fått oss til å forstå at det er ikke mulig for oss å utvikle Villa Alvetre videre der. Vi har hodet og hjertet fullt av spennende planer… og vi trenger å være et sted med bedre kundegrunnlag for å få realisert dem…. det fortjener også butikken vår. 
Nå blir vi 3 glade damer som skal drive Villa Alvetre videre. Cecilie Schrøder vil fra nå være likeverdig partner med Maria og meg ( Anita) i å drive og utvikle Villa Alvetre videre. 
Hun er psykiatrisk sykepleier til daglig… og skal jobbe med reikihealing, og ta tak arrangementsdelen av Villa Alvetre
Siste helgen i april plukker vi den magiske atmosfæren ned, og bygger den opp igjen så lik som mulig i Tønsberg. 
Vi gleder oss masse til det, og håper se alle de gode gamle kundene der, sammen med mange koselige nye ansikter. Det er mye yrende byliv området der vi skal være nå, og lettere for folk å bare stikke innom for å se, og bli kjent. Det blir butikk i første etg.ut mot gaten. Nå får vi fine utstillingsvinduer å leke med, vi fortsetter med alle gamle varegrupper , men utvider sortementet med flere nye varegrupper…i en litt mer bohemisk retning… fargerik, leken og glad. 🌺💃🏻🌺
I 2. etg blir det bibliotek, kursrom, og 3 flotte behandlingsrom… og en flott kosesone til avslapping og gode samtaler. Der vil den deilige sofaen vår, med alle de gode putene få sin plass. 
I Tønsberg får vi to kafeer tett på, i den lille delen av er den en jevn strøm med av mennesker… 
den ligger midt i smørøyet ved torvet…bra med parkering, og kort vei til tog og buss. (Mange av Oslo kundene våre blir glade for at det er tog helt fram, og at det endelig blir mulighet for å få kjøpt seg mat.)

Vi har vanlig drift for forhåndsbestilte timer fra 7. mai. Åpning for inviterte 25 mai.

26. mai er den magiske atmosfæren VILLA ALVETRE i Tønsberg åpen for ALLE. 

VELKOMMEN ALLE SAMMEN!!!

Alle forhåndsbetalte kurs og gavekort gjelder selvfølgelig som vanlig der. 
Maria sin faste meditasjonsgruppe fortsetter som vanlig.
For spørsmål ta kontakt på meld på FB, eller vanlig sms.

Hilsen Maria, Cecilie, og Anita 🌺

Legg igjen en kommentar