HUSK! Folkemøte i morgen onsdag 17. januar 2018 kl 18:30 | Åsgårdstrand HUSK! Folkemøte i morgen onsdag 17. januar 2018 kl 18:30 – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

16. januar, 2018 av Lisbeth

HUSK! Folkemøte i morgen onsdag 17. januar 2018 kl 18:30

INVITASJON TIL FOLKEMØTE I ÅSGÅRDSTRAND

– FRA VELFORENINGEN OG ÅSGÅRDSTRAND IDRETTSFORENING

 

Vi viser til brev til ordføreren om dette, datert november 2017, og hans velvillighet til å stille. Og vi ønsker med dette å invitere gruppelederne for partiene, relevante utvalgsledere samt politikerne med tilhørighet i Åsgårdstrand. Administrasjonen vil også få en invitasjon.

Møtet vil finne sted onsdag 17. januar 2018, kl 18:30 i aulaen på Åsgården skole.

Bakgrunnen for møtet er selvfølgelig at det for tiden er mye positiv oppmerksomhet om DIVE, byplan, arealbruk og visjoner for hvordan Åsgårdstrand skal utvikle seg – og mange spørsmål og meninger som rører seg i lokalmiljøet. De bør man jo lytte til.

Selve Områdeplanen følger sitt eget løp med dertil hørende medvirkning i perioden fra februar til juni. Det planlagte folkemøtet kan således fri seg litt fra denne, men planen vil naturlig være en viktig rammebetingelse rundt det hele.

Vi ønsker særlig å være innom allaktivitetshus, trafikk og bruken av skolejordet ved Bakkeåsen. Men det blir sikkert spørsmål om rådhuskvartalet og andre temaer. Det suverent viktigste er imidlertid at lokale foreninger, lag og lokalbefolkningen får møte dere for å spørre og mene.

Med dette ser vi fram til en nyttig og hyggelig kveld i Åsgårdstrand. Og ønsker dere 
God Jul og Godt Nytt År.

Åsgårdstrand Velforening

Jon Lea

Legg igjen en kommentar