Åsgårdstrandsdagene 8. juni… | Åsgårdstrand Åsgårdstrandsdagene 8. juni… – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

8. januar, 2018 av Lisbeth

Åsgårdstrandsdagene 8. juni…

Når Åsgårdstrandsdagene skal feire 30-års jubileum skal det feires med et fyrverkeri av en artist. “Jeg er en miks av masse energi, lidenskap og kontraster”, sier SiLyA selv, – hvis musikk blander det beste av moderne pop, soul , rock og kabaret med hennes unike stemme.

Som vinner av Stjernekamp på NRK i 2013, programleder for året MGP og årets julekonsert på samme kanal førstkommende lørdag har arrangørene booket en er det en svært aktuell entertainer. Etter jul dukker SilyA også opp i ”Hver gang vi møtes”. Artist- og PR ansvarlig for Åsgårdstrandsdagene Anita Marie Myklebust er kjempefornøyd med å ha kapret denne damen ”Jeg har vært på konsert med SilyA og det faste bandet hennes The Sailors , og de ga et entusiastisk publikum en fantastisk opplevelse!  SilyA behersker alle sjangre og som tidligere medlem av flere street dance kompanier gir hun alt på scenen. Hun har med seg 7 musikere, derav 3 i blåserekka. Dette kan folk glede seg til, nå blir det fest og fart i Munchparken. Sett av datoen 8. juni allerede i dag oppfordrer Anita.” Salg av billetter, kanskje årets julegave, er i gang hos Fargerike på Paletten i Åsgårdstrand og på Ticketmaster.

Om Silya:

SiLyAs første suksess var som vokalist i den vellykkede, banebrytende norske gruppen Multicyde. Signet til Warner Music, ga de ut to album og hadde tre #1 hits i Norge. De turnerte i Skandinavia og Tyskland og mens SiLyA var med i Multicyde, spilte hun også i musikaler som Cabaret, Chicago og West Side Story.

Etter Multicyde begynte SiLyA å jobbe som låtskriver i Stockholm. Dette ledet henne til et internasjonalt nivå og til New York hvor hun blant annet prøvesang for Bruce Springsteen. Låter som “Make You Feel My Love” (Bob Dylan), og “You Got The Love” (Candi Stanton) ble store TV øyeblikk under Stjernekamp og det norske TV publikummet omfavnet henne. “SiLyA & The Sailors” fremførte hennes egen låt “SUCKA” i finalen og gikk til nr. 1 på Itunes!

 

Fotokredit: Pål Laukli

Silya Nymoen er klar for å dra i gang Åsgårdstrandsdagene 2018 og lover publikum en kveld hvor det blir vanskelig å sitte stille.

 

Legg igjen en kommentar