Soloppgangkonsert – lørdag 3. juni kl. 03:30! | Åsgårdstrand Soloppgangkonsert – lørdag 3. juni kl. 03:30! – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

3. mai, 2017 av Lisbeth

Soloppgangkonsert – lørdag 3. juni kl. 03:30!

Konsert i Munchparken ved Munchs hus i Åsgårdstrand, og forhåpentligvis får vi med oss et rikt fargespill i forkant av soloppgangen over Bastøya kl. 04:09.

Kjempescene og storskjerm på 4 x 3 meter med Himmel og Hav-bildene til Geir Løvold vist mot sjøen og solrenninga med hans egenkomponerte musikk for en tuba, to Mac-er og et lite orgel.
Di Derre spiller på samme scene kvelden før, og begge konsertene er en del av Åsgårdstrandsdagene, som pågår hele pinsehelga med mye folk og program og koselig stemning.

Himmel og hav i Åsgårdstrand er spesielt fargerikt og vakkert.
Med havna og seilbåten Lykke som utgangspunkt har Geir Løvold fotografert gjennom mer enn to år. Dette har blitt en stor bildeserie, som har endt opp med den permanente foto- og salgsutstillingen “Himmel og hav” i Galleri Ruth’s rom i Edvard Munchs gate 4 i Ruth og Rolv Wesenlunds tidligere hus.

Utstillinger ellers: Sandnessjøen, Lerkekåsa Vingård og Galleri i Gvarv, kommunehuset på Tjøme og kirken i Åsgårdstrand.

Permanente utstillinger på Thon Hotel Åsgårdstrand, Åsgårdstrand Legesenter og Åsgårdstrand Sykehjem.

Aktuelt om Geir og musikken:
Han er tubaist, komponist og fotoentusiast med eget studio og galleri i Edvard Munchs gate.
“Himmel og hav” og “Brev til lyset” (med Lise Fjeldstad og Kåre Nordstoga) er aktuelle produksjoner med musikk og foto av Geir Løvold og tekster av Rolf Jacobsen.

Nykomponert musikk og fotografier tatt i Åsgårdstrand har blitt til multikonserter og utstillinger.

Billetter ved inngangen – kr.200.

Ruths rom2

Legg igjen en kommentar