Pub’n – torsdag 2. mars kl. 20:00 | Åsgårdstrand Pub’n – torsdag 2. mars kl. 20:00 – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

1. mars, 2017 av Lisbeth

Pub’n – torsdag 2. mars kl. 20:00

Gode quizvenner!

Ny uke og nye muligheter for å ta kunnskapsnivået til nye høyder i vår lille by. I følge vår livstidsdiktator og store sol Benn er allerede nivået forbedret betraktelig på grunn av quizkveldene på puben, så dere kan bare sole dere i glansen 🙂
Kveldens gjestequizmaster er den vidgjetne ringreven Espen. Siden vi nå alle vet hvor lang en skruppel er, så regner jeg med at han serverer nye finurligheter på rekke og rad. Det er bare å glede seg!
Takket være Espen vet referenten også hvilke lag som var med sist uke, og hvem som vant (dette siden undertegnede fant det for godt å gjennomsøke hele Rogaland på jakt etter frøposer og såjord sist uke).
En fryktelig vrien og vanskelig runde servert av Maja og/eller Elon, og dermed en imponerende seier med hele 26 poeng til TI, vi gratulerer Truls, Nina, Tom Erik og Espen! Sølv til Lag 1, mens Gølvet havna, ja nettopp, på gølvet….

Uansett, alle er nok en gang hjertelig velkommen til vennskapelig gjettelek. Premier tilfaller vinnerlaget i form av gavekort til bruk på leskedrikk på puben.
Og ta nå endelig med deg flere!

Hilsen Overquizmaster Kari

Legg igjen en kommentar