Villa Alvetre – jenter fra 16 til 21 år… | Åsgårdstrand Villa Alvetre – jenter fra 16 til 21 år… – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

19. januar, 2017 av Lisbeth

Villa Alvetre – jenter fra 16 til 21 år…

Villa Alvetre starter opp en gruppe for jenter fra 16 til 21 år, som skal gi inspirasjon og støtte i en hverdag med stress og prestasjoner. Her kan man komme og få et hvilerom fra alle krav og forventninger. Vi lærer mindfulness og avspenningsteknikker, og vi skal også ha det gøy med visualiseringsøvelser, samtaler og verktøy som styrker selvfølelsen!

Oppstart: mandag 6. februar fra kl. 19:00 – 20:30.

Det blir ingen stor gruppe, og det er plass til maks 8 personer. Du skal kunne føle deg trygg på at du blir tatt vare på, og ingen må noe som helst i denne gruppa. Dersom du føler for å dele noe med de andre, så er det kjempefint, og vil sikkert gjøre noe positivt for deg selv også. Men det er ikke noe press her. Og noen ganger deler vi gruppa opp i mindre grupper, og vi gjør øvelser som kan være både morsomme og veldig lærerike.

Har du lyst til å være med, så er det bare å sende påmelding med navn og alder på mail til:

maria(att)myraune.no eller ring tlf.nr. 996 96 561

Pris kr. 950,- (6 kvelder inkl. lydfiler og te/frukt på kveldene).
Påmelding innen 1. februar 2017

Villa_jentegruppe

Legg igjen en kommentar