Kunsthåndverksmarked | Åsgårdstrand Kunsthåndverksmarked – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

1. juli, 2016 av Lisbeth

Kunsthåndverksmarked

Til helgen samarbeider kunstnere og kunsthåndverkere om et felles kunstjippo i Kiøsterudgården.

Utstillingen åpner fredag kveld med musikalsk innslag ved Django og Tov med navn “Skrik III”. Deretter foregår selve utstillingen på lørdag og søndag. De som stiller ut er Marit Viljugrein, Ingerid Kuiters, Barbro Hernes, Roar H. Jørgensen, Ragnar Almén, Kristin Vestgård, Astrid Mørland, Esben Østbye, Tomas Moss, Espen Skjønhaug, Jan Stensrud, Allan Veiga, Mai Bente Bonnevie og Anne Lise Toverud.

Det blir mye variert, som smykker, skjerf, tekstil, keramikk og glass, forteller Hanne Haukom, representant fra NK mens hun holder banneret som Espen Skjønhaug er i ferd med å feste over inngangen til markedsplassen.

Gjennom hele juli vil forestillingen «Skrik III» vises både fredag, lørdag og søndag!

Sjekk ut mer her

Kunstmarked3

 

 

Legg igjen en kommentar