En multikonsert – “Himmel og hav” | Åsgårdstrand En multikonsert – “Himmel og hav” – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

16. november, 2015 av Lisbeth

En multikonsert – “Himmel og hav”

I forbindelse med Julemarkedet og den permanente fotoutstillingen i Galleri Rurth´s rom ønsker vi å invitere til konsert:

Lørdag 28. november kl. 18:00

Geir Løvold flyttet til Åsgårdstrand i fjor sommer og la med en gang merke til det spesielle lyset på himmelen og i sjøen utenfor Åsgårdstrande. Han lot seg fasinere og inspirere og begynte å finne motiver og stemninger i å fotografere.

Dette endte før jul i 2014 med permanent salgsutstilling av bilder i Galleri Ruth´s rom i Edvard Munchs gate 4 (i Ruth og Rolv Wesenlund sitt tidligere hus). Se: http://www.tuba.no/
Nå har bildeserien også blitt til en multikonsert som består av musikk komponert av Geir Løvold for tuba, orgel og en Mac. Noen av Geir sine sanger til Tor Jonsson sine dikt er også med, og Rolf Jacobsen som leser egne dikt blir å høre i arkivopptak. Bildeserien av “Himmel og hav” i Åsgårdstrand gjennom mer enn et år blir vist på storskjerm.

  • Foto, musikk og tuba: Geir Løvold
  • Orgel: Eli Rudland Næss.
  • Medarrangør: Åsgårdstrand kirkes kulturkomité
  • Billetter: Kr.200 ved inngangen.

 

Denne dagen blir det også bildeutstilling i kirken og servering av kaffe og vafler fra kl.12:00 i forbindelse med Julemarked i Åsgårdstrand.

Her finner du mer informasjon om Geir — musikken og bildene.

Du kan også se bildene til Geir her.

IMG_4250

Legg igjen en kommentar