Ny utgave av “Broen” i salg… | Åsgårdstrand Ny utgave av “Broen” i salg… – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

3. desember, 2014 av Lisbeth

Ny utgave av “Broen” i salg…

Asgaardstrand og omegn historielag kan med stolthet informere om at siste utgave av “Broen” nå ligger ute for salg før jul.

Fotogruppa har nedlagt mye arbeid med digitaliseringen av godt over fire tusen bilder med motiv fra og omkring Åsgårdstrand. Systematiseringen og bevaring av bildene gjør det mulig for oss alle å dele et rikt bildemateriale.
“Broen” er historielagets stolthet og viktigste inntektskilde og som kommer ut før jul hvert år. Til sammen er det skrevet ca.170 artikler. Det er blitt skrevet om alt fra gater og hoteller til historier om hus, personer, hvalfangst, kunstnere fra Åsgårdstrand, Edvard Munch, sjøfart, konvoifart og lokale butikker.

Broen har blitt et samleobjekt for alle som har et nært forhold til Åsgårdstrand og for de som ønsker å vite mer om hvordan det var i vår fjerne og nære fortid. Historielaget ønsker både gamle og nye skribenter velkommen til å bidra til nye utgaver av Broen.

Historielaget har i dag ca.150 medlemmer.
Nåværende formann er Ivar Aasen. Styret i historielaget har jevnlige møter i det gamle Rådhuset. Gjennom årene har historielaget arrangert mange medlemsmøter med foredragsholdere og turer til ulike historiske steder på Østlandet.

Les mer om historielaget her

Broen_2014

Legg igjen en kommentar