Bli med på TV-aksjonen 2014, bli bøssebærer… | Åsgårdstrand Bli med på TV-aksjonen 2014, bli bøssebærer… – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

18. september, 2014 av Lisbeth

Bli med på TV-aksjonen 2014, bli bøssebærer…

NRKs årlige innsamlingsaksjon, TV-aksjonen, har blitt et felles møtepunkt for dugnad og frivillighet i Norge. Over hele landet skal 100 000 bøssebærere besøke alle landets husstandene den 19. oktober.

I år går TV-aksjonen til Kirkens nødhjelp som skal gi rent vann til over en million mennesker. Tilgang til rent vann dreier seg ikke bare om å bli utørst, det betyr at mennesker overlever og holder seg friske. Tilgang til vann sikrer avlinger og mat til befolkningen. Kvinner og barn får mulighet til utdanning og arbeid når de ikke må bruke mange timer hver dag på å gå etter rent vann. I dag er det 800 millioner mennesker som lever uten tilgang til rent vann. Midlene fra TV-aksjonen skal gå til vannprosjekter i 8 land: Sudan, Sør-Sudan, Etiopia, Somalia, Tanzania, Afghanistan, Pakistan og Haiti.

For bare 200 kroner får et menneske tilgang til rent vann for resten av livet.
For 1.000 kroner kan du sørge for at en landsby får en livsviktig vannpumpe.
Gj.snitt pris på en brønn er kr. 60.000,-

Bli med på verdens største dugnad og bli bøssebærer for TV-aksjonen søndag 19. oktober.

Bøssebærere for Åsgårdstrand kan melde seg til:
Erik Gundersen / mob. 90624493
TV-aksjonen2014_2

Legg igjen en kommentar