Konsert – Åsgårdstrand kirke 4/9 | Åsgårdstrand Konsert – Åsgårdstrand kirke 4/9 – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

12. august, 2014 av Lisbeth

Konsert – Åsgårdstrand kirke 4/9

«DET SYNG» KONSERT I ÅSGÅRDSTRAND KIRKE

Høsten 2011 gav Olav Mosdøl og Hege Bålsrød ut CD’en «Det syng».
September 2014 legger de to ut på en miniturne i Vestfold støttet av Opplysningsvesenets fond, og torsdag 4. september er turen kommet til Åsgårdstrand kirke.

Konserten «Det syng» er en musikalsk reise om livet. Konserten formidler en vakker og viktig langsomhet, et tekstlig og musikalsk rom med plass for de tankene som ikke burde la seg jage bort av stress og mas.

CD’en «Det syng» høstet terningkast 5 i Tønsberg Blad og Varden!

Olav Mosdøl har skrevet alle tekster og bidrar med resitasjon og tekstlesing. Hege Bålsrød har komponert musikken og bidrar med sang, munnspill og melodika. Med seg på konserten har de Peter Wemö på gitarer og Rune Furberg på tangenter.

«Fra dypet av indre Telemark stiger ordene til Olav Mosdøl opp og møter tonene til Hege Bålsrød fra Horten og skaper et samspill som berører». Olav Mosdøl har skrevet alle tekster mens Hege Bålsrød har komponert musikk. På konserten reisiterer og forteller Olav, Hege synger, spiller musnnspill og melodika. har de med seg.

 

Lokal arrangør er Åsgårdstrand kirkes kulturkomité, og billetter á kr. 200,- selges ved inngangen.

konsert

Legg igjen en kommentar