Villa Alvetre | Åsgårdstrand Villa Alvetre – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

19. juni, 2014 av Lisbeth

Villa Alvetre

På Villa Alvetre fortsetter meditasjonstimene med drop-in på torsdager hele sommeren. Åpent for alle som ønsker et lite avbrekk og en stille stund.

Har du ingen erfaring med meditasjon, kan du her lære gode måter å avspenne kroppen på, og finne ro i sinnet. Meditasjonen er veiledet av instruktøren vår Maria, og timen er satt sammen med elementer som bygger en bro mellom gammel kunnskap fra Østen og det moderne fra mindfulness. Hovedfokuset er å vende blikket innover og lytte til kroppen, mens sinnet hviler og du får kommet mer i balanse som menneske.

Velkommen allerede i kveld: drop in-time kl. 19:30!

Hilsen Villa Alvetre

meditasjon

Legg igjen en kommentar