Naustet pub – Gladnyhet! | Åsgårdstrand Naustet pub – Gladnyhet! – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

24. januar, 2014 av Lisbeth

Naustet pub – Gladnyhet!

F.o.m. onsdag 22. januar er det mulig å få Aass øl i kranene på pub’n!

Under finner du litt historie om:

Aass Bryggeri er i dag en moderne industribedrift med dype røtter i gamle øltradisjoner. Kultur er en vesentlig del av vår identitet og vi ser det som vår oppgave å høyne ølets status i Norge. Måtehold og drikkekultur var vesentlig for de gamle nordmenn. Øl er verdens eldste drikk, den mest utbredte og også den mest anvendelige – brukt på riktig måte.

I tidligere tider var det hele 12 bryggerier i Drammen og i distriktet, og Aass Bryggeri er det eneste som er igjen. Med vår beliggenhet ved Nedre Sund på Bragernes i Drammen, har vi en sentral plassering i bybildet og ligger fremdeles på samme sted hvor den opprinnelige virksomheten startet i 1834. Bryggeriet er blitt bygd ut i flere etapper, siste gang i 1989, men stilen har hele tiden vært ivaretatt og den totale bygningsmassen fremstår som en samlet enhet.

Mineralvannsproduksjonen startet i 1869 og er fremdeles et viktig område for Aass Bryggeri. I tillegg til å være medeier av A/S Solo, produseres egenutviklede brusvarianter samt vann med kullsyre.

aass2

Legg igjen en kommentar