Nytt fra Kiwanis Club Åsgårdstrand | Åsgårdstrand Nytt fra Kiwanis Club Åsgårdstrand – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

25. november, 2013 av Lisbeth

Nytt fra Kiwanis Club Åsgårdstrand

Gratulerer med ny skole, Åsgårdstrand!

Først vil vi i Kiwanis Club Åsgårdstrand, få lov til å gratulere alle byens innbyggere med ny skole. Et prakteksemplar av et bygg, hvor alt er tenkt på og tatt hensyn til.
Alle tekniske nyvinninger er implementert i dette flotte bygget, som vi er sikre på at våre barn og etterkommere vil nyte godt av i mange, mange år fremover.

Se på arkitekturen, på de åpne tidsriktige klasserommene, med smartboards, hvor elevene virkelig vil kunne få fritt utløp for kreative og kunstneriske evner. Og så må vi få nevne den store fine gymsalen på 400 kvadratmeter, dobbelt så stor som den gamle en gang var.

Et flott musikkrom er også en del av helheten og her er det muligheter til å åpne ut mot et fantastisk amfi, med mange sitteplasser. Et flott skue!

Og det er her vi Kiwanis Club Åsgårdstrand kommer inn i bildet. Mange av dere som nå leser denne artikkelen har vel kanskje fått med seg at vi overrakte en kjærkommen gave til skolen…

  • 13 gitarer
  • 13 ukuleler
  • 1 elektrisk sologitar
  • 1 elektrisk bassgitar
  • 2 forsterkere

…som ble overrakt rektor, Ingo Wesche, på den offisielle åpningsdagen, torsdag 31. oktober.

Som rektor sa; en kjærkommen gave som jeg vet at barna på skolen vil få mye glede av i årene fremover.

 

Så vil vi få takke alle som har støttet oss igjennom året som har gått og ønsker alle en god jul og et godt nytt år!

Vi takker for støtten ved kjøp av jordforbedringsprodukter på våren, kjøp av kaffe og vafler på Åsgårdstrandsdagene og St. Hans og til alle dere som har kjøpt Kiwanis’ julekalender.

Vårt overskudd fra salg av julekalender og vårt julelotteri vil være med på å fremskaffe ”godteposer” til julegrantenningen, 1. advent.

Nok en gang, takk for støtten!

Hilsen Kiwanis Club Åsgårdstrand.

Gitarer

Legg igjen en kommentar