Leirskole | Åsgårdstrand Leirskole – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

25. oktober, 2013 av Lisbeth

Leirskole

Elevrådet ved Åsgården skole engasjerer seg for å få tilbake leirskole for alle skoler i Horten ved å opprette sak i “minsak.no”.

Hvis du vil se på hva elevene mener – og kanskje selv skrive under, se her:
https://minsak.no/sak/359

—————–

Vi i elevrådet på Åsgårdenskole vil at alle elever i hele Horten kommune skal få leirskole. Vi syns det er synd at politikerne ikke prioriterer å bruke penger på at elevene får leirskole. Det er sosialt og man får mange nye venner. Man er ute i naturen og lærer om hva som finnes og gror der, og hvordan man «overlever»/ bruker i naturen. Vi tror vi kan lære mye mer enn bare vanlig skole. Vi syns det er bra at leirskole ikke tilbyr nett og telefoner fordi da er man mere sammen med andre. Man har ikke foresatte/foreldre som passer på seg og derfor lærer man å ta mer ansvar. Vi håper at politikerne tar opp denne saken igjen og ser viktigheten i at elevene i Hortensskolen får reise på leirskole. På veine av elevrådet ved Åsgården skole. Hilsen Tuva Kosmo og Sunniva Lysgårdc

—————–

leirskole3

Legg igjen en kommentar