Konsert “Løsrivelse” lørdag 22. juni | Åsgårdstrand Konsert “Løsrivelse” lørdag 22. juni – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

19. juni, 2013 av Lisbeth

Konsert “Løsrivelse” lørdag 22. juni

En konsert i Munchparken lørdag 22. juni kl. 20:00 bygget på tekster av Edvard Munch.

Med utgangspunkt i noen av Munchs mest kjente motiver, som Skrik, Melankoli, Syk pike, Løsrivelse og Angst har Ketil Bjørnstad skrevet denne forestillingen / konserten på Munchs egne tekster. Løsrivelse ble spilt inn med Kari Bremnes i 1993 og har siden gått sin seiersgang både som CD og konsert i mange land.

På Vestfoldfestspillenes konsert presenteres Løsrivelse for første gang med fullt band. Bandet vil også ledsage Kari Bremnes i noen av hennes egne sanger. Bl a fra hennes seneste CD utgitt i 2012 Og så kom resten av livet. VG trillet for denne utgivelsen en femmer: “Sterke sanger om livet. En perle i Bremnes´s allerede funklende produksjon.””Månens kraft»
«Dine øine»
«Søvngjengersken»
«Syk pike»
«Skrik»
«Madonna»
«Tiltrekning»
«Aske»
«Møte i verdensrommet»
«Scene i skogen»
«To mennesker»
«Sjalusi»
«Løsrivelse»
«Melankoli»
«Angst»Kari Bremnes, Bengt E. Hansen, NN, NN og Helge Nordbakken

Legg igjen en kommentar