Quiz i dag, torsdag… | Åsgårdstrand Quiz i dag, torsdag… – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

6. desember, 2012 av Lisbeth

Quiz i dag, torsdag…

Dette er fra quizmaster Kari Lauvli:

Hei alle Pernillevenner!

Vi har nå kastet oss inn i adventstiden, med tilhørende kos og hygge (ikke stress og mas for det blir det bare tull av!) Hva er da bedre enn en koselig kveld på pøbben, med levende lys, lun rødvin og sjarmerende venner? Du har en gylden mulighet til å oppleve dette på torsdag, når vi igjen treffes til PUBQUIZ!
Kveldens quizmaster er ingen nybegynner – Finn lover like dritenkle spørsmål som sist!

Fra sist ukes quiz har jeg ikke mye å referere siden jeg selv ikke var til stede. Har bare hørt at noen av spørsmålene avstedkom intense diskusjoner, og at Stone Rockers presterte hat-trick og vant for tredje gang! Vi gratulererer:-))) Og så satser vi på at de får tøff konkurranse på torsdag, ikke sant?

Vi ses kl 19.39!

Hilsen quizmaster Kari

 

Legg igjen en kommentar