Pub’n – Quiz i dag, torsdag kl. 19:30 | Åsgårdstrand Pub’n – Quiz i dag, torsdag kl. 19:30 – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

22. november, 2012 av Lisbeth

Pub’n – Quiz i dag, torsdag kl. 19:30

I dag, torsdag er det nok en gang duket for quiz på pub’n.

Alle ønskes velkommen, nye som gamle!

 

“Hei alle quizvennerNå begynner quizen å bli ganske innarbeidet, og vi kunne ønske velkommen flere nye fjes sist torsdag (ja altså de har jo vært på puben maaaange ganger, men ikke på en torsdag:-) ). Veldig moro – og vi har plass til flere!
Og Espen stilte som han hadde lovet med et helt ungdomslag! Det hadde gitt kveldens vert (meg) noen flere grå hår, for jeg hadde jo lovet iallfall noen litt ungdommelige spørsmål. Vet ikke helt om det ble noen suksess, men musikkspørsmålene hadde de full kontroll på:-)…
Det ble ellers en tett og jevn kamp, der det skilte bare 4 poeng mellom lagene i toppen. Og denne gangen var det Stone Rockers som klarte å karre til seg seieren, men det var bare såvidt! Ett poeng skilte dem fra neste lag. Vi gratulerer!
Her må det nevnes at Dolle Daier ikke stilte til start, men jeg har hørt at de ruster seg til kamp i morgen…….Og fra vinnerlaget er det Arve Becker som skal varte opp med nye spørsmål denne uken. Husk noe for de unge også da. Vi gleder oss:-)

Nok en gang er det bare å møte opp sånn ca kl 19.30, og ta gjerne med svigers!

hilsen quizmaster
Kari Lauvli”

Legg igjen en kommentar