Adriana trenger vertsfamilie! | Åsgårdstrand Adriana trenger vertsfamilie! – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

29. oktober, 2012 av Lisbeth

Adriana trenger vertsfamilie!

Adriana er en jente på 16 år som ble født i Japan men vokste opp i Dourados i Brasil. Hun er livlig, utadvendt og veldig moden for alderen. Adriana, som blir kalt Satie hjemme, er veldig glad i å lese, stort sett sciencefiction. Hun liker også å høre på musikk type klassisk, rock og en del japansk pop.  Adiana har to hunder og liker å gå tur med dem i parken. I fritiden sin er hun mye sammen med venner,går en tur, skriver eller tegner, lager mat eller går på museum. Hun er en flink elev som har en stor interesse for historie, kjemi og sport. Etter skolen ønsker hun å studere arkeologi i São Paulo. Adriana elsker å reise og er ivrig etter å lære mer om norsk kultur og språk. Hun vil gjerne servere vertsfamilien sin tradisjonell brasiliansk mat og vise dem bilder av favorittstedene i hjemlandet sitt.

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål eller er interessert i å bli Adrianas nye vertsfamilie!

STS High School
Bogstadveien 19 A
0355 Oslo
Tlf: +47 23 35 88 60
E-post: highschool@sts-education.no
www.sts-education.no

Legg igjen en kommentar