annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

Åsgårdstrand Seilforening

Åsgårdstrand Seilforening har over 300 medlemmer og er tilsluttet Norges Seilforbund.

Foreningens primære målsetting er å fremme interessen for seilsporten på alle plan, spesielt ved å drive opplæring og trening for jolleseilere – nybegynnere og viderekommende, samt arrangere lokale nasjonale og internasjonale regattaer for joller, kjølbåter og havseilere.

Foreningen disponerer et eget klubbhus som ligger nord i Åsgårdstrand havn, samt nærliggende arealer og bryggeanlegg. Bryggeanlegget er primært for jolleseilere og foreningens båter, men har også noen gjesteplasser for besøkende turbåter.

Baner for trening og regatta kan legges ganske nær havna. Det er også mulig å legge baner lenger ute i fjorden syd for Bastøy, hvor de normalt er noe mere vind. Vi har en aktiv tur og havseilingsgruppe med regattaer hver tirsdag i sesongen som seiles på faste utlagte merker.

Sosiale arrangementer arrangeres ofte i forbindelse med regattaer, og på vinteren arrangerer vi temakvelder for seil interesserte.
Medlemskap er åpent for alle interesserte, enten de er aktive seilere eller ikke. Klubbhuset har utmerkede selskapslokaler som leies ut.

Styret for 2012

Formann Geir Lundkvist
Nestleder Thomas Middleton
Kasserer Inge-Roy Lister
Sekretær Elisabeth Møller Strand
Styremedlem Per Holt, Holten R. Mikkelsen, Freddy Pøhner
Varamedlemer Naja Stenersen, Otto Book

Web side: www.aasgaardstrand-seil.no
E-post: formann@aasgaardstrand-seil.no
Telefon: Formann Geir Lundkvist mobil: 92 88 77 08
Adresse: Havnegaten 18
3179 Åsgårdstrand
Kart

Anno: 1935
Grasrotandelen: 983608000