Kulturhuset Torvet | Åsgårdstrand Kulturhuset Torvet – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

Kulturhuset Torvet

Kulturhuset Torvet i Åsgårdstrand eies og drives av Ole Christian Nord Pettersen og Sølvi Foss. Vi planla aldri å kjøpe et kulturhus. Men det var et rødt hus til salgs på nyåret i 2018. Vi dro på visning, og ble forelsket da vi kom inn i huset. Vi la inn bud samme dag og fikk tilslag en time senere. Da vi ringte vår lokalbank og sa at vi hadde kjøpt et hus fra 1720 på impuls ble vi heldigvis møtt med forståelse for vår fredagshandel.

Vi tenkte å bruke huset som et kontor. Men så var det noe med stemningen. Dette huset fortjente publikum. Vi kjøpte et vaffeljern og en kaffetrakter. Vi fikk skjenkebevilling, vi snekret en scene. Noen uker senere hadde vi fullt hus en varm fredag i juni. Derfra visste vi at dette skulle bli vårt kulturhus.  Og at du er velkommen.

Vi arrangerer konserter, teaterforestillinger, bokbad, kunstutstillinger og temakvelder. Vi har invitert til kvelder med akevitt og whisky, og vi har helger hvor veggene er fulle av kunst. Vi har familiehelger med for de som elsker Lego, og vi har konserter som du ikke glemmer. Vi er også trygt vertskap når du skal invitere til det livet skjenker deg; konfirmasjon, bryllup, begravelse eller private fester. Det er lave skuldre og deilig stemning hos oss.

Vi holder åpent når vi har arrangement.

Vi gleder oss til å se deg!

Web side: https://www.kulturh.no/
Telefon: 90 36 30 70 / 90 56 73 28
Adresse: Torvet 3
3179 Åsgårdstrand
Kart

Anno: 2018