Presentasjon av artikler fra “Broen 2023” – | Åsgårdstrand Presentasjon av artikler fra “Broen 2023” – – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

1. november, 2023 av Lisbeth

Presentasjon av artikler fra “Broen 2023” –

Fram til presentasjon av “Broen 2023” den 21. november, vil vi presentere noen av artiklene her på Åsgårdstrand portalen, så følg med…

Ole-Johan Bakken.
Geir C. Solberg mimrer tilbake til da det var en hoppbakke i Teisbakken der en kunne hoppe hele 10-12 meter. Med Toralf Engan som inspirasjon klatret seks-sjuåringer opp stigen og «dødset» utfor….og overlevde!


Fire Killi-søstre fra Tromsø som alle endte opp i Åsgårdstrand.
Hvor sannsynlig er det at fire søstre nordfra alle på en eller annen måte ender opp i Åsgårdstrand? Dette skriver Rune Henningsen om i denne historien. En av søstrene var amatørmaler og besøkte Edvard Munch. Hvordan det gikk finner du ut her.


Bekken som delte byen i to.
Det er få som i dag husker at det midt i byen gikk en bekk med en liten bro over, som delte byen i to. Den ble nedlagt på 1930-tallet. Rolf Kristensen forteller om denne og flere andre bekker som gikk gjennom byen.


Det er stengt for kommentarer.