Kurs med tegning og leire | Åsgårdstrand Kurs med tegning og leire – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

24. oktober, 2022 av Lisbeth

Kurs med tegning og leire

Kurs i løsgjørende teknikker med tegning og leire

Kursene vil være på en kveld og vare 3 timer. Det er lagt opp ulike oppgaver i tegning og leire som skal hjelpe deg å koble helt av fra hverdagens rutiner. Disse oppgavene vil utfordre deg til å gi slipp på perfeksjonisme og kontroll. Her må all selvhøytidelighet bli lagt igjen utenfor. Når du har funnet flyten vil du oppleve at du begynner «å se». Dette kan hjelpe deg til en mer kreativ tankegang. Derfor kaller vi det løsgjørende oppgaver, vi skal inn og myke opp den kreative hjernehalvdelen.

Dette er kanskje ikke kvelden for de store kunstverkene, men det er en veldig god kickstart på videre kreativ utfoldelse. Du får med deg tegninger og figurer hjem. Ingen forkunnskaper nødvendig for å få noe ut av kurset.

850 kr per person.

Barn fra samme husstand 750 kr når en voksen er påmeldt i tillegg. (Kommer barnet uten voksen er prisen kr 850)

Vi stiller med alt du trenger av materialer. Du skal få kose deg med tegnepapir, kull, pastellkritt og leire. Vi serverer varm drikke og frukt.

  • kurs nr 1: 3. november kl 18.00-21.00 Åpent for barn over 10 år
  • Kurs nr 2: 10. november kl 18.30-21.30
  • Kurs nr 3: 17. november kl 18.30-21.30
  • Kurs nr 4: 24. november kl 18.30-21.30

For påmelding, fyll ut skjema under og skriv hvilken dato du ønsker plass. Du vil få en e-post med bekreftelse på plassen hvis det er ledig på ønsket dato.

Vi ses på kurs 😀

Påmelding her

edf

Det er stengt for kommentarer.