Torvet – “3 verdiløse menn repeterer Jokke” | Åsgårdstrand Torvet – “3 verdiløse menn repeterer Jokke” – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

21. februar, 2022 av Lisbeth

Torvet – “3 verdiløse menn repeterer Jokke”

3 verdiløse menn spiller Jokke og Valentinerne’s udødelige låter, og har spilt for fulle hus på festivaler og konsertlokaler. Nå sparker de i gang rockefoten på Kulturhuset Torvet i Åsgårdstrand – med en konsertaften som gir deg vårstemning i april og lykke i hele kroppen.

Lydbildet til bandet er halvakustisk, med fete trommer, kassegitar og bass – slik som Jokke og Valentinerne gjorde det på de første platene sine. Det blir garantert allsang og høy musikk – med et band som spiller en knallbra samling av Jokkes låter.

Dato: Fredag 1. april.
Konserten starter klokken 21, dørene er åpne fra klokken 19.

Gutta var hos oss i februar 2020, og hadde to utsolgte konserter. Den gang skrev vi dette i lykkerus: “Beina er ømme, og halsen er sår. Vi danset, hoppet, sang og ble en herlig hærskare, en god og gal familie som delte en uforglemmelig fredagskveld sammen.

“Vi håper å se deg!

Kjøp billetter på TicketCo eller send sms til 90567328 for å reservere billett og betale via Vipps.

Pris: 305,-

Det er stengt for kommentarer.