Pub’n – Yums Yums – fredag 1. oktober | Åsgårdstrand Pub’n – Yums Yums – fredag 1. oktober – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

25. august, 2021 av Lisbeth

Pub’n – Yums Yums – fredag 1. oktober

Egon Holstad, høyt respektert musikkskribent i avisa i Tromsø, skrev om the Yums Yums:

“Bandet har alltid representert fest, fyrverkeri og en perfekt, lydmalerisk backdrop til gøy, promiskuitet, moro, kjærleik og kos. Blir du i dårlig humør av the Yum Yums er det du som har et problem, ikke bandet”.

Er det poprock, punkete pop, power pop eller bare rock?
Kom på Naustet og finn ut selv! For å skremme ørevoksen ut av øra til publikum før kveldens høydepunkt, skal Lokal Politikk først på scenen. Som navnet tilsier, er de et lokalt politisk punkrock-band, men som ikke går av veien for å slenge noen spark til de på toppen heller. Men sparkene går alltid oppover, så med mindre du hever deg over kan du føle deg trygg.

Det er stengt for kommentarer.