Klima og miljø – Åsgårdstrand kirke og kultursenter | Åsgårdstrand Klima og miljø – Åsgårdstrand kirke og kultursenter – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

24. februar, 2020 av Lisbeth

Klima og miljø – Åsgårdstrand kirke og kultursenter

Ei helg med fokus på klima og miljø!

Når:  Lørdag 29. – og søndag 30. februar 

Lørdag ettermiddag blir det matservering og vi får donert fra Meny Åsgårdstrand, varer de av ulike årsaker ikke kan selge – så vi redder både miljøet og maten!

Vi skal også lære litt om hvordan vi kan gjøre verden litt bedre og litt mer rettferdig, vi kan faktisk alle være superhelter! Den tida vi går inn i nå, fastetida, er fin å bruke til å reflektere og ta grep som gjør verden bedre. Kanskje noe av det vi gjør vil prege gudstjenesten søndag formiddag. Det blir også mulighet for å så tomater, slik at man kan dyrke tomater hjemme. Og ikke minst skal vi rydde og organisere alt klart til byttemarked på søndagen!

Søndag formiddag kl. 11:00 blir det familiegudstjeneste i Åsgårdstrand kirke før hele kultursenteret blir byttemarked kl. 12:30. Klær og leker får nye eiere, helt gratis! Det må være den beste form for shopping – for både miljøet og lommeboka! For hvert plagg eller leke man leverer inn får man en billett som brukes som valuta på markedet. Vi tar imot klær til både barn og voksne. Alt som leveres inn må være rent, og så fint at du kunne gitt det til en venn. Man kan levere inn maks 5 plagg eller leker per person.

Vi ønsker å få inn leker og klær til byttemarkedet på forhånd, kirka er åpen for innlevering:

  • 26.02 kl. 18:30-19:30
  • 27.02 kl. 18:00-19:00
  • 29.02 kl. 15:00-16:00
  • 01.03 kl. 10:00-10:30

Det er ikke mulig å levere under selve markedet!

 

Les mer her:

https://www.facebook.com/events/262073788107223/

Byttemarked: 

https://horten.kirken.no/Kalender/Artikler/Artikkeldetaljer/ArticleId/1339/Klimavennlig-shopping

Legg igjen en kommentar