På Torvet i Åsgårdstrand – 27. april | Åsgårdstrand På Torvet i Åsgårdstrand – 27. april – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

8. april, 2019 av Lisbeth

På Torvet i Åsgårdstrand – 27. april

Velkommen til en ny lørdag på Torvet, denne gangen med The Cohens.

Lørdag 27. april kl. 16:00 – 17:45.

The Cohens er en kvartett som består av brødrene Robert, Ørjan, Geir og Ole Cohen alias Robert Haraldsen, Ørjan Arntsen, Geir Knutsen og Ole Kristian Pettersen.
De presenterer et tverrsnitt av Cohens musikalske univers, både kjente og ukjente låter og i tillegg krydrer de det hele med historier fra eget liv som har en viss tilknytning til Leonard Cohens liv og virke.

Robert Haraldsen på gitar og sang er en vaskeekte norsk-svensk-canadier bohemfast på Eidsfoss. Han har sunget, snakket, spilt og nesten vært Cohen siden han blei født.

Geir Knutsen på bass og sang debuterte på Lillestrøm for 50 år sia med et Cohenprogram. Han er ellers kjent for å ha spilt med alle unntatt Åse Nordmo Løvberg.

Ørjan Arntsen trakterer fele, mandolin og synger. Sjøl om han er fra skyggesia (Østfold), er han en grei kar med kobling til Hortensia via et bruderov. Han stjal med seg ei lokal jente og etablerte seg og henne i Fredrikstad.

Ole Kristian Pettersen på gitar og sang holdt nesten på å ofre sitt norske statsborgerskap for et tilsvarende svensk på grunn av herr Cohen – og en svensk flicka. Det var bare en manglende tannbørste som redda Horten fra å miste en elsket og trofast skribent.

The Cohens forteller sjøl at programmet er delvis utvikla og innøvd i Vestfolds bohemhovedstad Eidsfoss, tidvis på Jæløya og i Horten og presenteres lavspent akkustisk og såpass nerstrippa at man kan høre pulsslag og knappenålers fall mot parketten.

Det er også en kjensgjerning at Cohens musikk er ytterst kvinnevennlig og har et vakkert tilsnitt av unison allsangglede.

Inngang kr 150,- Alle rettigheter

Bestill billett ved å sende SMS til 90567328 (navn og antall)

Hilsen
Torvet

The Cohens

Legg igjen en kommentar