Julegavetips! | Åsgårdstrand Julegavetips! – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

7. desember, 2018 av Lisbeth

Julegavetips!

Et begrenset opplag rabatterte billetter til salgs før jul hos Fargerike på Paletten i Åsgårdstrand.
Spar kr 100!

Selveste det musikalske fenomenet Jarle Bernhoft og hans faste band The Fashion Bruises åpner Åsgårdstrandsdagene 2019.

Et stjernelag av musikere som fyller alle konsertarenaer til randen, uansett hvor de opptrer. Dette er det beste bandet jeg har vært med i melder Bernhoft. Musiker, låtskriver og vokalist med et durabelig knippe utgivelser, Årets Spellemann og Beste mannlige artist (2011) en Grammy-nominasjon, opptredener på store amerikanske talkshows og en haug med turneer på CVen. Det er et samspilt band som drar i gang neste års folkefest – så musikkfrelste bør sette av datoen 31. mai! 
jarle bernhoft

 

Legg igjen en kommentar