Pub’n – “Norsk Råkk” lørdag 26. august | Åsgårdstrand Pub’n – “Norsk Råkk” lørdag 26. august – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

24. juli, 2017 av Lisbeth

Pub’n – “Norsk Råkk” lørdag 26. august

Norsk Råkk tar turen til å Naustet pub for å spre det gode budskap om sommer, saltvann, fylla og banan på pizza. 

Norsk Råkk har i en årrekke markert seg med sine høyenergiske og upretensiøse liveshow landet over, og blander sammen musikalske elementer og stilarter med samme selvfølgelighet som de bytter instrumenter på scenen under konsertene sine. Den dansbare punkrocken, med innslag av ska-rytmer og melodisk reggae, appellerer til et bredt publikum.Nå er blåserekka blankpussa og Norsk Råkk er klare for å slippe ny skive på Big Day Records.

Velkommen!

NorskRåkk1

Legg igjen en kommentar