Til Velforeningen: | Åsgårdstrand Til Velforeningen: – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

5. mai, 2017 av Lisbeth

Til Velforeningen:

Hei! På selveste 1.mai har jeg en kampsak som jeg håper Velforeningen kan støtte og kjempe for videre. “Skolejordet” ved Bakkeåsen skole er et av få grøntarealer som er igjen i Åsgårdstrand. Hver gang det er behov for tomter til kommunal utbygging, eks sykehjem og bokollektiv blir dette området nevnt som en mulighet. Området er flott, blir for lite brukt pt, men vi bør absolutt bevare noe av de åpne plassene vi har som en del av Åsgårdstrands egenskaper. Foreslår at “jordet” kan brukes til leke/ treningsområde med inspirerende apparater til glede for alle aldre. Bokollektiv til utviklingshemmede som er nevnt i denne omgang kan f.eks legges til område rundt idrettsanlegget. Der er det plass til både boliger og idrettsanlegg.

Hilsen Torill Bakke Andersen

bakkåsen

Legg igjen en kommentar