Pub’n – Knut Roppestad and The Muskogee Hotel Blues Explosion | Åsgårdstrand Pub’n – Knut Roppestad and The Muskogee Hotel Blues Explosion – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

8. august, 2016 av Lisbeth

Pub’n – Knut Roppestad and The Muskogee Hotel Blues Explosion

Etter mye mas og mye prat – endelig!

Knut tar seg en helaften med blues og bluesrock på Naustet. Og ikke bare det; han introduserer sitt nye bluesrock-prosjekt “The Muskogee Hotel Blues Explosion” med en av verdens beste rytmeseksjoner bestående av lokale helter som Asbjørn Husby og Emil Ljone.

Nå ligger de i hardtrening, og reiser i slutten av måneden over til USA for å spille på bluesfestivalen “From Dusk ’til Dawn” i Rentiesville, Oklahoma. Det loves trøkk og lidenskap – stil? tenk litt ZZ Top, Stevie Ray Vaugn, Rory Gallagher – da er du i nærheten.

Velkommen!

Hilsen Naustet

KnutRoppestad

Legg igjen en kommentar