Velkommen til sommerens kurs! | Åsgårdstrand Velkommen til sommerens kurs! – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

4. mai, 2016 av Lisbeth

Velkommen til sommerens kurs!

Nå er også datoer for sommerens kurs satt. Det blir ingen kurs i mai, heller ingen i juli og august. Men i juni blir det helgekurs alle helger!
Denne vårene har det allerede vært fire kurs med masse spennede prosjekter i leire. De siste to helgene har det også vært mulig å servere deilige matretter fra hagen til lunsjen. I juni kan nok maten også nytes utendørs om været er med oss. Lunsjpausene er gode pauser der samtalene sitter løst og jeg forteller mer en gjerne om det du måtte lure på om keramikk og leire.

Kursene passer både for deg som ikke har erfaring med leire og for deg som har gått et kurs tidligere. Det er maks fire deltagere på kursene. Små grupper gir meg mulighet til å veilede individuelt underveis.

Er dere flere som ønsker å gå sammen, kan dere booke en helg for dere selv, om dere er minst tre stykker. Ta kontakt for priser på dette. Grupper som booker sammen kan være inntil 6 stk med felles opplegg.

Les mer om mine kurs og meld deg på via min hjemmeside, eller ta kontakt ved å svare på denne eposten.

Hjertlig velkommen!

Hilsen Ingrid Kristine

keramikk3

Legg igjen en kommentar