Bo Kasper konserten i Munchparken 3. juni | Åsgårdstrand Bo Kasper konserten i Munchparken 3. juni – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

9. mai, 2016 av Lisbeth

Bo Kasper konserten i Munchparken 3. juni

Snart utsolgt!

Forhåndssalget overgår alle forventinger. Arrangøren har aldri opplevd maken til interesse. Over 900 billetter av 1200 er solgt.

Utsolgt, utsolgt, utsolgt

-Eiendomsmeglere snakker om beliggenhet, beliggenhet og atter beliggenhet. Når det gjelder Bo Kaspers Orkester, så kan vi trygt si; utsolgt, utsolgt, utsolgt. Konsertene som de har hatt i Sverige har alle blitt utsolgt lang tid i forveien. Slik ligger det også an til å bli i Åsgårdstrand. Og etter Åsgårdstrand så er det foreløpig kun satt opp tre konserter til i Norge.

Ikke vent for lenge

Derfor oppfordrer arrangøren nå alle i Horten, Åsgårdstrand og omegn som har tenkt seg på konserten med Bo Kaspers Orkester om ikke å vente for lenge med å kjøpe billett. – Det er meget mulig at vi må stoppe forhåndssalget i Åsgårdstrand fordi vi har forpliktet oss til et gitt salg via Billettservice. Og det er jo litt synd hvis folk utenifra skulle stikke av med billettene, spesielt med tanke på at Åsgårdstrandsdagene arrangeres primært for de som bor i Horten og Åsgårdstrand.

Legg igjen en kommentar