Tårnagenthelg for alle 9-åringer 30-31/1 | Åsgårdstrand Tårnagenthelg for alle 9-åringer 30-31/1 – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

27. januar, 2016 av Lisbeth

Tårnagenthelg for alle 9-åringer 30-31/1

Kjære deg som fyller 9 år i år og foresatte!

Bli med på Tårnagenthelg!

Lørdag og søndag 30. og 31. januar 2016 inviteres du til å være Tårnagent i Borre kirke.

Vi inviterer alle som blir 9 i år i Åsgårdstrand, Nykirke, Borre og Skoppum til å være Tårnagenter i Borre kirke den siste helgen i januar. Her kan du utforske kirken. Agentene vil i løpet av disse dagene måtte løse oppdrag og mysterier, du vil få en egen agentkode og på søndagen vil alle som kommer til kirken få vite hva agentene har funnet ut.

Alle agentene bor hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agentene møtes i kirken lørdag 30. januar kl 15:00. Vi holder på til kl. 20:00. Søndag treffes vi igjen kl 9:30 og holder på til kirkekaffen er ferdig ca. kl. 12:15. Foreldre, søsken og venner inviteres til gudstjenesten som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste.

Kirketårn, symboljakt eller oppdrag og mysterier

Har du lyst å gå på symboljakt i kirken? Lurer du på hva slags mysterier du finner i bibelen? Liker du agentmat? Vet du at det står noe utenpå alle landets kirkeklokker?

Vi håper at du har lyst å være med! Deltakeravgiften er 100 kroner, dette betales kontant når du kommer til kirka på lørdag.

Voksenhjelp

Til dere som har en 9-åring i huset. Vil dere være voksenhjelp? Aktuelle oppgaver er: følge barna rundt i kirken, hjelpe til med maten og rydding etterpå, bare være i miljøet m.m. Eller kanskje du vil bake ei kake til kirkekaffen?

Mat
Det blir servert pizza, brus og et lite fruktmåltid/kjeks.

Påmelding innen 28.01. sendes til rkl@horten.kirken.no

Informasjon vi trenger:

Emnefeltet: Borre kirke tårnagent

Navn på agent. Adresse, navn, mobil, epost på foreldre. Evt annen info; f eks allergier. Skriv også om foresatte ønsker å stille som voksenhjelp eller bake kake til gudstjenesten. På forhånd takk!

I løpet av Tårnagenthelga kommer vi til å ta bilder. Bildene kan brukes til illustrasjon for videre tårnagentarrangement/avisen/facebook og lignende. Gi beskjed dersom det ikke er ønskelig at det blir tatt bilde av barnet.

Mer informasjon og agentpassord kommer når du har meldt deg på!

Har du spørsmål? Ta kontakt på mail, eller ring tlf: 952 767 56 (Rahel)

Det lagt ved en invitasjon til «Jesus i ord og toner». Øvelsen til dette er samme dag som tårnagenthelgen begynner, men tidligere på dagen. Det er mulig rekke begge deler.

 

Hilsen i fra oss i
Borre, Nykirke, Åsgårdstrand og Skoppum menigheter

Rahel Kapstad Landsend (trospplærer/sjefsagent), Carl-Ove Fæster (sogneprest), Liv Brodshaug (medhjelper),

 

Legg igjen en kommentar