Pub’n – Quiz på torsdager | Åsgårdstrand Pub’n – Quiz på torsdager – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

15. oktober, 2014 av Lisbeth

Pub’n – Quiz på torsdager

Kjære Åsgårdstrandinger
Vil med dette minne dere på at quizen er i full gang igjen, til fast tid på torsdager kl 19.30 på fast sted på Naustet. Har du vært med noen ganger så har du vel fast plass ved bordet også!?!
Og har du lyst til å prøve for første gang, så er det ledig plass til akkurat deg 🙂

Et lite resymé fra tidligere runde:
Herlig å være i gang igjen med høstens beste og mest lærerike hobby, og mange møtte opp selv om det var høstferie.
Kveldens quiz var nennsomt satt sammen av pubens egen Ingvild, som – uvisst av hvilken grunn – fant det for godt å stikke av på høstferie! Hun hadde heldigvis nok tiltro til undertegnede til at jeg fikk lede seansen. På sedvanlig mesterlig vis selvsagt!
Vi tok forøvrig et gigantisk steg inn i den moderne verden denne gangen, da alle spørsmålene ble servert i form av en PowerPoint presentasjon på både storskjerm og mindre skjermer over hele puben. En av fordelene med dette var at ungdomslaget kunne spille biljard samtidig som de var med på quizen – full action med andre ord……
Og de litt eldre kunne rolig stave seg gjennom hvert spørsmål, uten å bli avslørt som hverken tungnemme eller tunghørte. Noe for alle altså.
Med slike hjelpemidler måtte jo resultatene bli bra, og ringrevene i Stone Rockers dro i land en knepen seier, mens de biljardspillende unge innkasserte en hederlig bronseplass. Gratulerer!!
Det gjelder også The Wennecks som elget seg inn på en andreplass:)

Som de uskrevne reglene foreskriver, ble Finn fra vinnerlaget (som ellers besto av Jarle, Henrik og Paul) utnevnt som neste gjestequizmaster. Og han garanterte sporenstreks at han kom til å lage en vanvittig enkel quiz!

Ta turen til Naustet på torsdager, der vil alt bli avslørt!

 

Quiz

Legg igjen en kommentar