Minner på TV-aksjonen til fk. søndag 19/10 | Åsgårdstrand Minner på TV-aksjonen til fk. søndag 19/10 – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

17. oktober, 2014 av Lisbeth

Minner på TV-aksjonen til fk. søndag 19/10

I år går TV-aksjonen til Kirkens nødhjelp som skal gi rent vann til over en million mennesker. Tilgang til rent vann dreier seg ikke bare om å bli utørst, det betyr at mennesker overlever og holder seg friske. Tilgang til vann sikrer avlinger og mat til befolkningen. Kvinner og barn får mulighet til utdanning og arbeid når de ikke må bruke mange timer hver dag på å gå etter rent vann. I dag er det 800 millioner mennesker som lever uten tilgang til rent vann. Midlene fra TV-aksjonen skal gå til vannprosjekter i 8 land: Sudan, Sør-Sudan, Etiopia, Somalia, Tanzania, Afghanistan, Pakistan og Haiti.

For bare 200 kroner får et menneske tilgang til rent vann for resten av livet.
For 1.000 kroner kan du sørge for at en landsby får en livsviktig vannpumpe.
Gj.snitt pris på en brønn er kr. 60.000,-

Se video fra Høgskolen i Buskerud og Vestfold ved å klikke på bildet…

TV-aksjonen_2014

Legg igjen en kommentar