Julemarked i Åsgårdstrand | Åsgårdstrand Julemarked i Åsgårdstrand – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

10. september, 2014 av Lisbeth

Julemarked i Åsgårdstrand

Det har mange ganger blitt arrangert julemarked i Åsgårdstrand, men aldri har det blitt en tradisjon man kan stole på kommer år etter år. Det er vi flere som gjerne vil gjøre noe med!
Julemarked i Åsgårdstrand burde kunne bli en tradisjon, og vi starter med 2014.

Vi er en gruppe næringsdrivende, foreninger og stiftelser i Åsgårdstrand som nå har gått sammen for å finne ut hvordan vi kan sette opp et godt julemarked i byen vår. Julemarked i Åsgårdstrand skal speile alle de tilbud og all den kreativitet som finnes i byen. Markedet vil bli fullt av smaksopplevelser, kunst, håndverk, aktiviteter for barna og aktiviteter for voksne. Markedet vil være første helgen i advent i forbindelse med julegrantenninga, 29. og 30. november.

Vi er enda i planleggingsfasen, så sitter du på en god idé, har du noe du ønsker å vise fram i en bod, eller ønsker du å bidra til at julemarkedet blir en realitet på andre måter så er du hjertelig velkommen med dine forslag, ønsker og bidrag. Ta i så tilfelle kontakt med Ingrid Kristine Lund i Galleri Smalgangen.

Hilsen Ingrid Kristine Lund
ingrid.kr.lund(att)gmail.com
40610785

Legg igjen en kommentar