1-klasse på Åsgården skole 2014 | Åsgårdstrand 1-klasse på Åsgården skole 2014 – Åsgårdstrand
annonse

Åsgårdstrand

Oslofjordens perle

19. august, 2014 av Lisbeth

1-klasse på Åsgården skole 2014

Her er bildet av 1-klassingene…

Åsgården_1-klasse 2014

Åsgården 1. klasse: : Bakerst: Harald Aas-Pedersen, Theo Marcelius-Lie, Kristoffer Hillestad Andersen, Tristian Henning Hermansen, Pauline Bekkevik, Camila Beatriz Bærland, Isabelle Corrie Gibson og Sander Sveen sammen med lærere Kari Wold og Helle Johannessen. Rad 3: Theo Nålby Gjerde Braanen, Nicoline Adelheid Larsen, Nadia Jammeh Kwizera, Nora Sofie Medrud Johansen, Mohayb Kadir Sharif, Kristoffer Hillestad Andersen, Johan Søndrål Nilsen, Noor Astrup Grimsmo. Rad 2: Emil Innerdal Hermansen, William Skjærseth Sveen, Caroline Lund Olsen, August Vatne, Linea Skulstad-Hansen, Sigurd Skulstad-Hansen, Isabell Celine Cappelen. Nederst: Emil Innerdal Hermansen, William Bæk Mejlvang, Thomas Sønningdal-Fajardo, Leah Othilie Grønvol Thorvaldsen, Mira Jarneid Vaktskjold, Mari Bergo Vestgård, Jonathan Smith. (FOTO: KJETIL BROMS)

Legg igjen en kommentar